ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προς αλλαγή… σκηνικού με Κουλιμπαλί

Αν και ο αμυντικός από το Μάλι θεωρούταν... φευγάτος, τα δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν, σε συνάρτηση με τις διοικητικές εξελίξεις.

Προς αλλαγή... σκηνικού με Κουλιμπαλί

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί είχε πάρει το «ΟΚ» από τους «πράσινους» ώστε να διαπραγματευτεί ως ελεύθερος με ομάδες από το εξωτερικό, έστω κι αν έχει συμβόλαιο με την ομάδα.

Ωστόσο, με τα τελευταία δεδομένα, έπειτα από τη διευθέτηση των δόσεων του Μαΐου αλλά και τις διοικητικές εξελίξεις, με την υπόθεση εμπλοκής του Παϊρότζ στην ΠΑΕ να είναι στην τελική της ευθεία, τα πράγματα πιθανότατα θα αλλάξουν άρδην όσον αφορά τον αμυντικό από το Μάλι.

Από τη μία πλευρά, ο Κουλιμπαλί δεν έχει βρει ακόμη πρόταση που να τον ικανοποιεί από το εξωτερικό, ενώ έχει λάβει «προσκλητήριο» από τους Δώνη και Νταμπίζα ώστε να παραστεί στην πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς στο Κορωπί. Έπειτα, ο 29χρονος παίκτης, βλέποντας ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά στην αλλαγή σελίδας στα διοικητικά σκέφτεται εκ νέου την περίπτωση παραμονής του.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.488 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα μάλιστα με την «Πράσινη», το τεχνικό team του τριφυλλιού κάνει προσπάθειες ώστε να εξασφαλίσει την παρουσία του Κουλιμπαλί στις πρώτες προπονήσεις της σεζόν, κάτι που θα αντιστρέψει ολοκληρωτικά το κλίμα και πιθανότατα θα διατηρήσει τον παίκτη στο ρόστερ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.