ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σε «ανοιχτή γραμμή» με τα «υψηλά» συμβόλαια ο Νταμπίζας

Οι προσπάθειες του τεχνικού διευθυντή των «πρασίνων» και οι δύο επιλογές που έχουν τεθεί προς συζήτηση.

Σε «ανοιχτή γραμμή» με τα «υψηλά» συμβόλαια ο Νταμπίζας

Εντείνουν τις διεργασίες για την προετοιμασία της νέας σεζόν στον Παναθηναϊκό, καθώς εκτός από το πρώτο ραντεβού του ρόστερ στο Κορωπί και τη μετάβαση στο Τίλμπουργκ, ο Γιώργος Δώνης και κυρίως ο Νίκος Νταμπίζας έχουν στο μυαλό τους τη διαχείριση των συμβολαίων των υψηλόμισθων ποδοσφαιριστών.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε επαφή με τους παίκτες που έχουν στην παρούσα φάση τα πιο «βαριά» συμβόλαια στην ομάδα, ούτως ώστε να γίνουν προσπάθειες ελάφρυνσης του μπάτζετ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο Νταμπίζας έχει μπει σε συζητήσεις με παίκτες που τα συμβόλαιά τους ξεπερνούν τα 250.000 ευρώ ετησίως, όπως ο Ινσούα, ο Μουνιέ, ο Άλτμαν και ο Γιόχανσον, ρίχνοντας στο «τραπέζι» δύο εναλλακτικές επιλογές: Η πρώτη αφορά την ανανέωση των συμβολαίων τους για έναν ακόμη χρόνο και η δεύτερη την επιμήκυνση αποπληρωμής -ενός μέρους- των δόσεων των μισθών τους από την επόμενη στη μεθεπόμενη σεζόν.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 44.040 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι επαφές του Νταμπίζα με τους εν λόγω ποδοσφαιριστές θα συνεχιστούν και την εβδομάδα που έρχεται…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...