ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Αθήνα ο Πιεμπονγκσάντ

Ο γιος του Παϊρότζ, Πιτ, βρίσκεται στην Αθήνα από την Παρασκευή και η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία.

Στην Αθήνα ο Πιεμπονγκσάντ

Ο πατέρας του Πιτ αναμένεται να έρθει στην Αθήνα την Τρίτη, προκειμένου να τρέξουν οι εξελίξεις στο τριφύλλι. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι μπαίνουμε σε μια εβδομάδα εξαιρετικά κρίσιμη για το μέλλον της ομάδας.

Την Παρασκευή 6 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η ΑΜΚ μέχρι 20 εκατομμύρια ευρώ και επί της ουσίας μιλάμε για την ημερομηνία – ορόσημο για την αλλαγή της σκυτάλης και την οριστική απεμπλοκή του Γιάννη Αλαφούζου.  Ακόμη δεν είναι σίγουρο ότι θα καλυφθεί όλο το ποσό της αύξησης. Είναι κάτι το οποίο θα το δούμε.

Είναι όμως δεδομένο ότι όλα τα χρήματα τα οποία θα μπουν στην ΠΑΕ θα πάνε για τις ανάγκες της ομάδας και φυσικά για τα χρέη, με σκοπό μέχρι του χρόνου, όταν και θα τελειώσει η μταβατική περίοδος, ο Παναθηναϊκός να είναι “καθαρός” και από τη στιγμή που θα έχει τελειώσει με την ποινή περιορισμού μεταγραφών θα προχωρήσει για να γίνει ξανά ανταγωνιστικός.

Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα κόντρα στην Λαμία
Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα κόντρα στην Λαμία 7.604 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
loading...