ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Απέρριψε Εφές, Φενέρ, ΤΣΣΚΑ, Μπαρτσελόνα και Αρμάνι ο Σίνγκλετον»

O Τούρκος ρεπόρτερ, Ισμαήλ Σενιόλ, αποκάλυψε ότι ο Κρις Σίνγκλετον απέρριψε πολλές προτάσεις από την Ευρώπη.

«Απέρριψε Εφές, Φενέρ, ΤΣΣΚΑ, Μπαρτσελόνα και Αρμάνι ο Σίνγκλετον»

Το μυαλό του μόνο στο NBA φαίνεται να έχει ο Κρις Σίνγκλετον. Όπως ανέφερε ο έγκυρος Τούρκος ρεπόρτερ,μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε ότι ο Αμερικανός φόργουορντ απέρριψε προτάσεις από Εφές, Μπαρτσελόνα, Φενέρμπαχτε, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Αρμάνι.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Ο Κρις Σίνγκλετον ήταν το πιο ζεστό όνομα της μεταγραφικής περιόδου. Από χθες έχει στείλει e-mail σε όλες τις ευρωπαϊκές ομάδες που τον είχαν προσεγγίσει απαντώντας αρνητικά. Αναντολού Εφές, Φενέρμπαχτσε, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα και Αρμάνι για την ώρα απορρίπτονται»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.