ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Επεισόδια στο Σύνταγμα

Σε συγκέντρωση για τη Μακεδονία.

Επεισόδια στο Σύνταγμα

Με επεισόδια στιγματίστηκε το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα.

Λίγο μετά τις 20.30 ομάδα κουκουλοφόρων πέταξε αντικείμενα προς τους αστυνομικούς που ήταν στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Άμεση ήταν η αντίδραση πολιτών που συμμετείχαν στη συγκέντρωση και μπήκαν μπροστά για την αποφυγή επεισοδίων. Μεγαλύτερη ένταση σημειώθηκε λίγα λεπτά αργότερα. Εκεί έγινε και χρήση χημικών.

Aργότερα έπεσαν λίγα μέτρα πιο μακριά στην Βασιλίσσης Σοφίας και Αμαλίας, φωτοβολίδες κρότου λάμψης και είχαν κλείσει και οι συγκεκριμένοι δρόμοι για αρκετές ώρες.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.700 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα, έγιναν τρεις συλλήψεις και τραυματίστηκε ένας άνδρας και επίσης δύο αστυνομικοί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κάηκε και μια σημαία των Σκοπίων.

Πηγή: iefimerida.gr 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...