ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τουριστική επένδυση «μαμούθ» του Πιεμπονγκσάντ στη Μεσσηνία

Τεράστια επένδυση από τον Ταϊλανδό.

Τουριστική επένδυση «μαμούθ» του Πιεμπονγκσάντ στη Μεσσηνία

Στη Μεσσηνία αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες μέρες ο Παϊρόι Πιεμπονγκσάντ, καθώς οι πληροφορίες τον εμφανίζουν έτοιμο να προχωρήσεις σε μεγάλη τουριστική επένδυση στο Νομό. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ή έλευση του Ταϊλανδού επιχειρηματία στη Μεσσηνία αναμένεται αμέσως μετά τη συμφωνία για τον Παναθηναϊκό.

Πηγές που βρίσκονται κοντά στον επιχειρηματία αναφέρουν ότι η τουριστική επένδυση στη Μεσσηνία βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και, όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν, πρόκειται για τη μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση που έχει γίνει στο Νομό!

Ποιος είναι ο Πιεμπονγκσάντ

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 66.226 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο 63χρονος σήμερα Παϊρόι Πιεμπονγκσάντ (Pairoj Piempongsant) είναι επικεφαλής του Empire Asia Group Co. Έχει έδρα την Ταϊλάνδη και ρόκειται για επενδυτική εταιρεία, η οποία φέρει και συμβουλευτικό ρόλο στην τοποθέτηση κεφαλαίων. Κατέχει το 49% της Quest Energy Empire Limited, που ασχολείται με πετρελαϊκά προϊόντα και φυσικό αέριο.

Η Empire Asia έχει αποκτήσει το 52% της Akara Mining Limited, του μοναδικού εταιρικού σχηματισμού που ασχολείται με τον χρυσό στην Ταϊλάνδη. Ο Πιεμπονγκσάντ έχει επενδύσεις στον τομέα της υγείας και συγκεκριμένα σ’ ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της πρωτεύουσας της πατρίδας του, το Bangkok Hospital. Οσον αφορά τις αερομεταφορές η EA συνεργάζεται στρατηγικά κι επενδυτικά με την Bangkok Airways, η οποία «πετάει» σε Ταϊλάνδη, Καμπότζη, Λάος, Κίνα, Μιανμάρ, Σινγκαπούρη και Ιαπωνία.

Σύμβουλοι της εταιρείας του Παϊρόζ συνεργάζονται με επιτυχία με τη χρηματιστηριακή εταιρεία IEC, με την οποία έχουν πετύχει αύξηση κεφαλαίων ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων τα τελευταία χρόνια. Η EA εξαγόρασε το 24,9% της Thailand Carpet Manufacturing PLC, στρατηγικό συνεργάτη της DEPA United που εδρεύει στο Ντουμπάι. Θεωρείται η TCMPLC ηγέτης στην τεράστια αγορά της Ασίας στα χειροποίητα χαλιά!

Η DEPA είναι κατασκευαστική εταιρεία με εμπλοκή στα πρότζεκτ των ξενοδοχείων Burj Al Arab, The Ritz Carlton Dubai και Emirates Palace Hotel! Τέλος, το Empire Group έχει στρατηγική συνεργασία με την DNM Strategies Limited του Χονγκ Κονγκ που ελέγχει περίπου 400 επενδυτικές εταιρείες στη Μέση Ανατολή.

Πηγή:messiniapress

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...