ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιθυμεί συμπόρευση Pan Asia – Athens Alive ο Τσίπρας

Ποια λύση προκρίνει ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση ως την ιδανική για την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Εβδομάδα καθοριστικών εξελίξεων αναμένεται να είναι η τρέχουσα για τα διοικητικά του Παναθηναϊκού, καθώς από τη μία μεριά, η πλευρά της Pan Asia μέσω του Παϊρότζ (θα μεταβεί άμεσα στην Αθήνα) αλλά και του Πιτ Πιενγκμπονσάντ (βρίσκεται ήδη στη χώρα μας) θέλει να τελειώσει οριστικά την υπόθεση αλλαγής στα διοικητικά του τριφυλλιού.

Παναθηναϊκός: H πρόταση για Γιάχανμπανκς και τα στοιχεία του Ιρανού εξτρέμ
Παναθηναϊκός: H πρόταση για Γιάχανμπανκς και τα στοιχεία του Ιρανού εξτρέμ 4.057 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, οι συνεργάτες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αναμένονται στην Ελλάδα εντός της εβδομάδας, ώστε να συναντηθούν με τον Αλέξη Τσίπρα και να προωθήσουν ακόμη περισσότερο τις εξελίξεις για το πρότζεκτ του Athens Alive.

Η κυβέρνηση παρακολουθεί, όλο αυτό το διάστημα, με ιδιαίτερη προσοχή τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και σύμφωνα με την «Live Sport», ο Αλέξης Τσίπρας θεωρεί πως ο σύλλογος θα είχε το μέγιστο όφελος εάν υπήρχε δυνατότητα συμπόρευσης των δύο πλευρών (Pan Asia και Athens Alive), με κάθε μια να έχει το δικό της πεδίο δράσης σε ΠΑΕ και ΟΑΚΑ αντιστοίχως.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να τεθεί η εν λόγω σκέψη προς επεξεργασία στο ραντεβού του πρωθυπουργού με τους συνεργάτες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Εκεί θα διαπιστωθούν οι προθέσεις των δύο πλευρών και θα φανεί εάν η σκέψη της κυβέρνησης για συνεργασία θα μπορούσε να υλοποιηθεί.

Παναθηναϊκός: H πρόταση για Γιάχανμπανκς και τα στοιχεία του Ιρανού εξτρέμ
Παναθηναϊκός: H πρόταση για Γιάχανμπανκς και τα στοιχεία του Ιρανού εξτρέμ 4.057 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close