ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτη συγκέντρωση και αρχή με τα εργομετρικά

Ανοίγει η «αυλαία» της νέας χρονιάς για τον Παναθηναϊκό, καθώς σήμερα είναι προγραμματισμένη η πρώτη συνάντηση του ρόστερ.

Πρώτη συγκέντρωση και αρχή με τα εργομετρικά | panathinaikos24.gr

Το «τριφύλλι» βρίσκεται εν μέσω διοικητικών εξελίξεων, καθώς η εβδομάδα που διανύουμε είναι η πλέον καθοριστική για την αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ, η οποία επιχειρείται από την πλευρά του Παϊρότζ και της Pan Asia.

Ο δρόμος του Παναθηναϊκού για το Conference League
Ο δρόμος του Παναθηναϊκού για το Conference League 5.952 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κι αν τα διοικητικά του Παναθηναϊκού βρίσκονται στην τελική τους ευθεία, το αγωνιστικό σκέλος θα έχει από σήμερα εξελίξεις, καθώς σήμερα το πρωί έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση του ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν.

Σε πρώτη φάση, οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού θα περάσουν από τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ, μια διαδικασία που θα πραγματοποιηθεί σήμερα αλλά και αύριο, με τις προπονήσεις να αρχίζουν από Τετάρτη.

Ο Γιώργος Δώνης και οι παίκτες του θα κάνουν το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας στο Κορωπί και στις 16 Ιουλίου θα αναχωρήσουν για το Τίλμπουργκ της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το κύριο μέρος του «χτισίματος» του Παναθηναϊκού της νέας σεζόν.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close