ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οριστικό: Εκεί θα συνεχίσει ο Χεζόνια (pic)

Νέο κεφάλαιο και ενθουσιασμός για τον Κροάτη.

Οριστικό: Εκεί θα συνεχίσει ο Χεζόνια (pic)

Οι φήμες έγιναν πραγματικότητα και ο Μάριο Χεζόνια θα διεκδικήσει για ακόμη μια χρονιά το καλύτερο δυνατό αγωνιζόμενος στο ΝΒΑ. Αυτή τη φορά δεν θα παίζει με τη φανέλα των Μάτζικ αλλά με εκείνη των Νικς.

Ο Χεζόνια ήταν μέχρι πρότινος free agent και αποδέχθηκε μετά… χαράς την πρόταση μονοετούς συμβολαίου με απολαβές 6.5 εκατ. δολάρια από την ομάδα της Νέας Υόρκης. Ο Κροάτης φόργουορντ, ο οποίος είναι γνωστός για τα «πράσινα» αισθήματά του, έγραψε τα εξής στο Twitter:

«Διαδώστε τα νέα… Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη, θέλω να είμαι κομμάτι αυτής της προσπάθειας! Ιδιαίτερα χαρούμενος που θα γίνω μέλος των Νικς και θα αγωνιστώ για τον κόουτς Φίτζντειλ. Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 52.219 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...