ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θ. Αντετοκούνμπο: «Η ομάδα έχει χημεία»

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, σε δηλώσεις του μετά τη νίκη της Εθνικής, επεσήμανε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να τα δώσουν όλα για να περάσουν στο Παγκόσμιο κύπελλο.

Θ. Αντετοκούνμπο: «Η ομάδα έχει χημεία»

Αναλυτικά όσα είπε :

 «Να μιλήσουμε για την ομάδα. Έχουμε τρομερή χημεία με τα παιδιά. Σήμερα το πρώτο ημίχρονο δεν πήγε καλά, αλλά στο δεύτερο δείξαμε χαρακτήρα».

Για το αν μπορεί να χαθεί η πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019, τόνισε: «Ποτέ δεν ξέρεις. Πρέπει να τα δώσουμε όλα και να μπορέσουμε να κερδίσουμε τη θέση για την Εθνική στο Παγκόσμιο. Όλα τα παιδιά παίζουμε και γι’ αυτούς που λείπουν. Αυτό που μετρά είναι η θέση στο Παγκόσμιο».

Σχετικά με το αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα αγωνιστεί το επόμενο «παράθυρο», απάντησε:

«Ξέρω ότι ο Γιάννης αυτό θέλει: να βοηθήσει την ομάδα να πάρει κάποιες νίκες, ώστε να φτάσουμε στο Παγκόσμιο. Το θέλουμε πολύ. Δεν είναι μόνο ο Γιάννης, αλλά όλα τα παιδιά».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 35.852 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...