ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ανακοίνωσε τρεις παίκτριες ο Παναθηναϊκός!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τις Αναστασία Σλούκα, Ασπασία Καλαμπάκου και Ρούλα Μούλη ενώ ενημέρωσε κιόλας ότι η Τούλα Καλέντζου ανέλαβε το πόστο της τεχνικής διευθύντριας.

Ανακοίνωσε τρεις παίκτριες ο Παναθηναϊκός!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τις αθλήτριες Αναστασία Σλούκα, Ασπασία Καλαμπάκου και Ρούλα Μούλη, καθώς και με την Τούλα Καλέντζου που αναλαμβάνει πόστο τεχνικής διευθύντριας στην ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Συλλόγου για τη σεζόν 2018-2019.

Οι τρεις αθλήτριες υπέγραψαν συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους σήμερα το απόγευμα της Δευτέρας 2/7 στα γραφεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Ομίλου κ. Παναγιώτη Μπόμη.

Η Αναστασία Σλούκα, γεννημένη στις 21/1/1993 (ύψος 1.80μ.), αγωνίζεται στις θέσεις «1» έως «4» και επιστρέφει στον Παναθηναϊκό μετά από ένα χρόνο στον Αθηναϊκό, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μέγα Αλέξανδρο και Άρη Θεσσαλονίκης πριν φορέσει τα πράσινα για πρώτη φορά το 2011.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 991 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η γκαρντ Ασπασία Καλαμπάκου είναι γεννημένη στις 8/12/93 (ύψος 1.80μ.) και γυρίζει με τη σειρά της στο Τριφύλλι, μετά από το πέρασμά της στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου την περσινή σεζόν. Στο παρελθόν έχει υπάρξει μέλος των ΔΑΣΑΛ, Αστέρα Εξαρχείων, Κρόνου Αγίου Δημητρίου, ΠΑΟΚ και Ακροπόλ (Σουηδία).

Το Τριφύλλι θα ξαναφορέσει την ερχόμενη σεζόν και η γεννημένη στις 30/1/1985 φόργουρντ Ρούλα Μούλη (1.80μ.), που πέραν του Παναθηναϊκού έχει αγωνιστεί στα σωματεία Παναθλητικός, Πρωτέας Ελευθερίου Κορδελιού, ΑΠΣ Siemens, Άρης Θεσσαλονίκης, Αναγέννηση Νέου Ρυσίου, ΑΟ Τερψιθέας Γλυφάδας και Δάφνη Αγίου Δημητρίου.

Η Δήμητρα (Τούλα) Καλέντζου, τρεις φορές πρωταθλήτρια με τον Παναθηναϊκό Α.Ο. (1998, 2000, 2013) είναι παρούσα στη νέα προσπάθεια του Συλλόγου με τον οποίο καταξιώθηκε σε μεγάλο βαθμό ως αθλήτρια και αυτή τη φορά θα βοηθήσει την ομάδα με τις γνώσεις και την εμπειρία της από τη θέση της τεχνικής διευθύντριας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...