ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτη συγκέντρωση και αρχή με τα εργομετρικά

Ανοίγει η «αυλαία» της νέας χρονιάς για τον Παναθηναϊκό, καθώς σήμερα είναι προγραμματισμένη η πρώτη συνάντηση του ρόστερ.

Πρώτη συγκέντρωση και αρχή με τα εργομετρικά

Το «τριφύλλι» βρίσκεται εν μέσω διοικητικών εξελίξεων, καθώς η εβδομάδα που διανύουμε είναι η πλέον καθοριστική για την αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ, η οποία επιχειρείται από την πλευρά του Παϊρότζ και της Pan Asia.

Κι αν τα διοικητικά του Παναθηναϊκού βρίσκονται στην τελική τους ευθεία, το αγωνιστικό σκέλος θα έχει από σήμερα εξελίξεις, καθώς σήμερα το πρωί έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση του ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν.

Σε πρώτη φάση, οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού θα περάσουν από τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ, μια διαδικασία που θα πραγματοποιηθεί σήμερα αλλά και αύριο, με τις προπονήσεις να αρχίζουν από Τετάρτη.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.292 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γιώργος Δώνης και οι παίκτες του θα κάνουν το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας στο Κορωπί και στις 16 Ιουλίου θα αναχωρήσουν για το Τίλμπουργκ της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το κύριο μέρος του «χτισίματος» του Παναθηναϊκού της νέας σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.