ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Διπλό» πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό!

Από τη μία ο Φάνης Τζανδάρης επέστρεψε με τραυματισμό και από την άλλη ο Γιώργος Κουτρουμπής απειλεί με αφαίρεση βαθμών και πάλι.

«Διπλό» πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό!

Τα προβλήματα στο «πράσινο» στρατόπεδο δεν έχουν… τελειωμό. Σήμερα λοιπόν εμφανίστηκαν δύο νέα ζητήματα στο τριφύλλι, το ένα αγωνιστικό και το άλλο εξωαγωνιστικό.

Για την ακρίβεια και όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού Φάνης Τζανδάρης πήγε στη σημερινή «πρώτη» και διαπιστώθηκε ότι έχει  μυϊκό τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο. Ο Τζανδάρης το υπέστη αυτό κάνοντας ατομικές προπονήσεις .

Από την άλλη το εξωαγωνιστικό ζήτημα αφορά την προσφυγή που είναι έτοιμος να κάνει ο Γιώργος Κουτρουμπής. Συγκεκριμένα, έχουν επιδικαστεί 320.000 ευρώ κι ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία με τη διοίκηση του τριφυλλιού για την αποπληρωμή του. Αν αυτό δεν συμβεί μέχρι την Τρίτη τότε ο Έλληνας αμυντικός θα κάνει  αίτηση επιβολής ποινών, δηλαδή θα ζητήσει αφαίρεση βαθμών αλλά όχι απαγόρευση μεταγραφών.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.367 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρόλα αυτά η επικοινωνία μεταξύ της πλευράς Κουτρουμπή και των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, δίνει βάσιμες ελπίδες ότι θα τακτοποιηθεί το ζήτημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.