ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κοινή παρουσία Αλαφούζου – Παϊρότζ στη Γ.Σ της Παρασκευής

Συνεχίζονται οι διεργασίες για την ολοκλήρωση του deal μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και του Παϊρότζ. Πάνε μαζί στη Γ.Σ της Παρασκευής οι δύο άνδρες.

Κοινή παρουσία Αλαφούζου - Παϊρότζ στη Γ.Σ της Παρασκευής

Στη Γ.Σ της Παρασκευής αναμένεται να προκηρυχθεί Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 20 εκατ. ευρώ, η οποία θα «σφραγίσει» την αλλαγή σελίδας στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, με την είσοδο του Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ και της Pan Asia.

Η πλευρά του Παϊρότζ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τα στελέχη της ΠΑΕ ώστε να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες. Ο Πιτ Πιενγκμπονσάντ είχε χθες συνάντηση με τον υπεύθυνο οικονομικών, Γιώργο Στάμο, θέτοντας στο τραπέζι όλα τα δεδομένα που αφορούν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές και τις συνολικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Παράλληλα, ο Πιτ Πιενγκμπονσάντ και το δεξί χέρι του Παϊρότζ, Τζακ Σρίσουμριντ, τα είπαν με τον Γιάννη Αλαφούζο συζητώντας για τα αποτελέσματα του οικονομικού και νομικού ελέγχου που έλαβε χώρα στην ΠΑΕ, αλλά και το ζήτημα του μοιράσματος των χρεών, ένα κομμάτι των οποίων θα αναλάβει ο mr ΣΚΑΪ και το υπόλοιπο θα πάει στην πλευρά της Pan Asia.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.766 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με τη «Live Sport», οι Γιάννης Αλαφούζος και Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ αναμένεται να παρουσιαστούν μαζί στη Γ.Σ της Παρασκευής, όπου θα προκηρυχθεί η ΑΜΚ της… νέας εποχής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...