ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κοινή παρουσία Αλαφούζου – Παϊρότζ στη Γ.Σ της Παρασκευής

Συνεχίζονται οι διεργασίες για την ολοκλήρωση του deal μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και του Παϊρότζ. Πάνε μαζί στη Γ.Σ της Παρασκευής οι δύο άνδρες.

Κοινή παρουσία Αλαφούζου – Παϊρότζ στη Γ.Σ της Παρασκευής | panathinaikos24.gr

Στη Γ.Σ της Παρασκευής αναμένεται να προκηρυχθεί Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 20 εκατ. ευρώ, η οποία θα «σφραγίσει» την αλλαγή σελίδας στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, με την είσοδο του Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ και της Pan Asia.

Τι διαιτητή στέλνει η UEFA αύριο στη Λεωφόρο;
Τι διαιτητή στέλνει η UEFA αύριο στη Λεωφόρο; 4.310 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η πλευρά του Παϊρότζ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τα στελέχη της ΠΑΕ ώστε να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες. Ο Πιτ Πιενγκμπονσάντ είχε χθες συνάντηση με τον υπεύθυνο οικονομικών, Γιώργο Στάμο, θέτοντας στο τραπέζι όλα τα δεδομένα που αφορούν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές και τις συνολικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Παράλληλα, ο Πιτ Πιενγκμπονσάντ και το δεξί χέρι του Παϊρότζ, Τζακ Σρίσουμριντ, τα είπαν με τον Γιάννη Αλαφούζο συζητώντας για τα αποτελέσματα του οικονομικού και νομικού ελέγχου που έλαβε χώρα στην ΠΑΕ, αλλά και το ζήτημα του μοιράσματος των χρεών, ένα κομμάτι των οποίων θα αναλάβει ο mr ΣΚΑΪ και το υπόλοιπο θα πάει στην πλευρά της Pan Asia.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», οι Γιάννης Αλαφούζος και Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ αναμένεται να παρουσιαστούν μαζί στη Γ.Σ της Παρασκευής, όπου θα προκηρυχθεί η ΑΜΚ της… νέας εποχής.

Πολύ κοντά στη νέα του ομάδα ο Βιτάλ
Πολύ κοντά στη νέα του ομάδα ο Βιτάλ 3.939 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάνε subscribe στo Youtube κανάλι του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close