ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατάκα παραμονής από Μουνιέ: Τι είπε στους συμπαίκτες του

Ο Γάλλος ξεκαθάρισε τις προθέσεις του, συζητώντας με τους συμπαίκτες του στο Κορωπί.

Ατάκα παραμονής από Μουνιέ: Τι είπε στους συμπαίκτες του

Οι «πράσινοι» μπήκαν από χθες σε κλίμα προετοιμασίας, την ώρα που προετοιμάζεται το έδαφος για τη διαφαινόμενη αλλαγή σκηνικού στα διοικητικά του συλλόγου. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετέβησαν τη Δευτέρα στο Κορωπί για το πρώτο σκέλος των εργομετρικών εξετάσεων (συνεχίζονται και σήμερα), με τον Άντονι Μουνιέ να δίνει το «παρών».

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής έζησε από πρώτο χέρι τις δύσκολες καταστάσεις της περασμένης σεζόν, ωστόσο απ’ ότι φαίνεται, το τριφύλλι έχει στο μυαλό του τον πρώτο λόγο. Ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε στους συμπαίκτες του ότι είχε προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά τόνισε πως είναι καλά στον Παναθηναϊκό και αν αλλάξει η κατάσταση στο οικονομικό σκέλος δεν θα έχει λόγο να αποχωρήσει.

«Είμαι καλά εδώ. Είχα προτάσεις από Τουρκία, αλλά θα κάνω υπομονή μέχρι τον Δεκέμβριο. Ας ελπίσουμε ότι θ’ αλλάξει η κατάσταση κι αν όλα πάνε καλά δεν θα έχω κανένα λόγο να φύγω από εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος εξτρέμ.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.119 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.