ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θα ζητήσει αφαίρεση βαθμών ο Κουτρουμπής

Χάσμα έχει προκύψει μεταξύ Παναθηναϊκού και Κουτρουμπή, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να «κυνηγά» την επιβολή ποινών.

Θα ζητήσει αφαίρεση βαθμών ο Κουτρουμπής

Ο Γιώργος Κουτρουμπής έχει δικαιωθεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο σχετικά με την οφειλή ύψους 320.000 ευρώ από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν έχει βρεθεί ως τώρα λύση σχετικά με τον τρόπο αποπληρωμής του ποσού.

Βάσει αυτών των δεδομένων, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αναμένεται να αιτηθεί την επιβολή ποινών στο τριφύλλι, ωστόσο δεν αποκλείεται να επέλθει, έστω και τώρα, συμφωνία μεταξύ του συλλόγου και του ιδίου σχετικά με την οφειλή.

Οι «πράσινοι» αισιοδοξούν πως θα βρεθεί λύση, έχοντας παράλληλα διευθετήσει τις υποθέσεις του Τελάντερ (πληρώθηκε η δόση ύψους 50.000 ευρώ) αλλά και του Χουλτ που έλαβε το τελευταίο κομμάτι των οφειλομένων (20.000 ευρώ).

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 93.831 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...