ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Παϊρότζ

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης στη χώρα μας και αύριο θα συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο για να μπει στην τελική ευθεία η μεταβίβαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Παϊρότζ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Παϊροτζ βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης στην Αθήνα, προκειμένου να τρέξουν οι εξελίξεις ενόψει και της Γενικής Συνέλευσης της Παρασκευής με θέμα την ΑΜΚ 20 εκατ. ευρώ, αλλά και την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας θα συναντηθεί αύριο με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας απουσιάζει στο εξωτερικό και με την επιστροφή του αύριο στην Αθήνα θα συναντηθεί με τον Παϊρότζ, προκειμένου όλα τα τελευταία θέματα να τεθούν επί τάπητος πριν από την οριστική αλλαγή στην ΠΑΕ.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.434 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Απόψε, ο Παϊροτζ θα δειπνήσει με τους συνεργάτες του. Από χθες ο γιος του, Πιτ, μαζί με τον σύμβουλό του πατέρα του, Τζακ Σρίσουμριντ, μίλησαν με ανθρώπους της ΠΑΕ, αλλά και με τον Νίκο Νταμπίζα για τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας. Απομένει το αυριανό καθοριστικό ραντεβού που σας αναφέραμε για να μπουμε για τα καλά στην τελική ευθεία της αλλαγής σκυτάλης στον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.