Μπορεί ο Παϊροτζ να βρίσκεται από το μεσημέρι στην Αθήνα, όπως σας πληροφορήσαμε πριν από λίγο και να έχει προγραμματίσει συνάντηση αύριο με τον Γιάννη Αλαφούζο, αλλά φαίνεται ότι, με όσα τονίζονται από την ομάδα, έχουμε ακόμη δρόμο.

Κατ’ αρχάς, πρέπει να σημειωθεί ότι οι δυο άνδρες δε θα βρεθούν στη Γ.Σ. της Παρασκευής, που έχει ως κύριο θέμα στην ατζέντα την ΑΜΚ μέχρι 20 εκατ. ευρώ, προκειμένου να αλλάξει χέρια η ΠΑΕ και να γίνει αφεντικό ο Ταϊλανδός.

Από εκεί και πέρα, όμως, η ουσία είναι αλλού. Οπως τονίζουν από την ομάδα, οι αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου δεν ολοκληρώνονται, βάσει νόμου, σε λίγες μέρες, αλλά σε 4 με 5 μήνες!

Τι σημαίνει αυτό; Οτι είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί ένα τέτοιο διάστημα μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της αύξησης και κατάθεση των χρημάτων από τον Ταϊλανδό στο σύνολό της. Βέβαια, σε μια τέτοια περίπτωση έχει αξία να μάθουμε ποιος θα είναι το αφεντικό της ομάδας μέχρι την οριστική αλλαγή. Θα συνεχίσει ο Γιάννης Αλαφούζος ή ο Παϊροτζ και οι συνεργάτες του θα αναλάβουν, προτού, βέβαια, ολοκληρωθεί η ΑΜΚ.