ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε 4 με 5 μήνες ολοκληρώνεται η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, λένε από την ΠΑΕ!

Σύμφωνα με τα όσα τονίζουν από τον Παναθηναϊκό και ενόψει των χρημάτων που είναι να βάλει ο Παϊροτζ στην ομάδα, οι αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, βάσει νόμου, ολοκληρώνονται σε διάστημα 4 με 5 μηνών!

Σε 4 με 5 μήνες ολοκληρώνεται η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, λένε από την ΠΑΕ! | panathinaikos24.gr

Μπορεί ο Παϊροτζ να βρίσκεται από το μεσημέρι στην Αθήνα, όπως σας πληροφορήσαμε πριν από λίγο και να έχει προγραμματίσει συνάντηση αύριο με τον Γιάννη Αλαφούζο, αλλά φαίνεται ότι, με όσα τονίζονται από την ομάδα, έχουμε ακόμη δρόμο.

Παναθηναϊκός: Η ώρα του Μπρινιόλι
Παναθηναϊκός: Η ώρα του Μπρινιόλι 6.262 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κατ’ αρχάς, πρέπει να σημειωθεί ότι οι δυο άνδρες δε θα βρεθούν στη Γ.Σ. της Παρασκευής, που έχει ως κύριο θέμα στην ατζέντα την ΑΜΚ μέχρι 20 εκατ. ευρώ, προκειμένου να αλλάξει χέρια η ΠΑΕ και να γίνει αφεντικό ο Ταϊλανδός.

Από εκεί και πέρα, όμως, η ουσία είναι αλλού. Οπως τονίζουν από την ομάδα, οι αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου δεν ολοκληρώνονται, βάσει νόμου, σε λίγες μέρες, αλλά σε 4 με 5 μήνες!

Τι σημαίνει αυτό; Οτι είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί ένα τέτοιο διάστημα μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της αύξησης και κατάθεση των χρημάτων από τον Ταϊλανδό στο σύνολό της. Βέβαια, σε μια τέτοια περίπτωση έχει αξία να μάθουμε ποιος θα είναι το αφεντικό της ομάδας μέχρι την οριστική αλλαγή. Θα συνεχίσει ο Γιάννης Αλαφούζος ή ο Παϊροτζ και οι συνεργάτες του θα αναλάβουν, προτού, βέβαια, ολοκληρωθεί η ΑΜΚ.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close