ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έβαλε τα κλάματα ο Μάρκους Μπεργκ στον αέρα!

Ο Μάρκους Μπεργκ δεν άντεξε και έβαλε το κλάματα μπροστά στις κάμερες μετά την πρόκριση της Σουηδίας επί της Ελβετίας.

Έβαλε τα κλάματα ο Μάρκους Μπεργκ στον αέρα!

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού κλήθηκε να σχολιάσει την εμφάνιση και την πρόκριση της ομάδας του. Κάποια στιγμή, όμως, έβαλε τα κλάματα, δείχνοντας τη συγκίνησή του για όλα όσα έχει πετύχει η Εθνική του, αλλά και ο ίδιος.

«Είναι τρελό. Ελπίζω να έχω φυλάξει τα γκολ μου για τα επόμενα ματς.

 Είχαμε πραγματικά μεγάλες ευκαιρίες. Οι αντίπαλοι μας πρέπει να κάνουν τρελή προσπάθεια για να μας κερδίσουν και να μας πετάξουν έξω. Αυτό που συμβαίνει είναι τρελό. Δεν μπορώ να το περιγράψω, δεν βρίσκω λόγια. Τι οπαδούς έχουμε. Τέτοιες στιγμές σκέφτεσαι αυτούς που σε ακολούθησαν, την οικογένεια σου, όσους σε στήριξαν. Συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο…». Λίγο μετά ο Μάρκους έβαλε τα κλάματα…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.