ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στο γραφείο του Νικόλα Πατέρα ο Γιάννης Αϊδινιώτης (Pic)

Ο υπεύθυνος του τμήματος Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αϊδινιώτης, ανέβασε φωτογραφία σήμερα από την επίσκεψη του στο γραφείο του Νικόλα Πατέρα.

Στο γραφείο του Νικόλα Πατέρα ο Γιάννης Αϊδινιώτης (Pic)

Ο Νικόλας Πατέρας βρίσκεται στο πλευρό του τμήματος Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού, εδώ και αρκετό καιρό. Ο υπεύθυνος του συγκεκριμένου τμήματος, Γιάννης Αϊδινιώτης, ανέβασε φωτογραφίες σήμερα από την επίσκεψη του στο γραφείο του πρώην προέδρου του «τριφυλλιού».

Δείτε την ανάρτηση:

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.582 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

A post shared by Γιάννης Αϊδινιώτης (@john_aidiniotis)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.