ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρίσιμη συνάντηση με Τσίπρα για το Athens Alive

Στην Αθήνα βρίσκεται αντιπροσωπεία στελεχών από το κονσόρτσιουμ για το ΟΑΚΑ, εν αναμονή του σημαντικού ραντεβού με τον πρωθυπουργό.

Κρίσιμη συνάντηση με Τσίπρα για το Athens Alive

Το πρότζεκτ του Athens Alive συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο, δίχως να υπάρχει ουσιαστική επιρροή των εξελίξεων στην υπόθεση της Pan Asia με την «πράσινη» ΠΑΕ. Το κονσόρτσιουμ των ξένων επενδυτικών εταιρειών και συμπαικτών του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προετοιμάζεται για την κρίσιμη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, η οποία θα λάβει χώρα είτε την Πέμπτη, είτε την Παρασκευή.

Ο εκπρόσωπος της Redstone, Μαρκ Αλεξάντερ, μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη των επενδυτικών σχημάτων θα τα «πουν» με τον πρωθυπουργό, ή με κυβερνητικούς αξιωματούχους, σε περίπτωση που ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορέσει να παραστεί στο ραντεβού.

Σκοπός της εν λόγω συνάντησης είναι η ενημέρωση των «συμπαικτών» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σχετικά με την πορεία του νομοθετικού πλαισίου σχετικά με το ΟΑΚΑ, αλλά και το ποια στάση διατηρεί η κυβέρνηση απέναντι στο πρότζεκτ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.870 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.