ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δομάζος για Δώνη: «Προπονητής αντάξιος του Παναθηναϊκού» (pic)

Ο Μίμης Δομάζος τοποθετήθηκε για την πρόσληψη του Γιώργου Δώνη στο τριφύλλι.

Δομάζος για Δώνη: «Προπονητής αντάξιος του Παναθηναϊκού» (pic)

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο προπονητή της ομάδας, Γιώργο Δώνη, μέσω τοποθέτησής του στην επίσημη σελίδα του στο facebook.

«Χαίρομαι για τον Γιώργο Δώνη που αναλαμβάνει σε μια δύσκολη περίοδο την ομάδα του Παναθηναϊκού. Εκείνο το -δεκαπεντάλεπτο μόνο- που τον δοκίμασα στην Παιανία στη νεαρή του ηλικία πίστεψα πως θα γίνει μεγάλος παίκτης -δεν έπεσα έξω- και τώρα ένας αντάξιος προπονητής για τον Παναθηναϊκό. Πάντα επιτυχίες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δομάζος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.