ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Τα φιλικά του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία

Αυτές τις ομάδες θα αντιμετωπίσουν οι «πράσινοι» στο διάστημα παραμονής τους στο Τίλμπουργκ, όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Τα φιλικά του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία

Οι ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις των «πρασίνων» ολοκληρώθηκαν την Τρίτη και από σήμερα το απόγευμα, οι παίκτες του Γιώργου Δώνη θα μπουν σε ρυθμούς προπονήσεων, ώστε να «βγάλουν» το πρώτο σκέλος της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, το ρόστερ του τριφυλλιού θα μεταβεί στο Τίλμπουργκ της Ολλανδίας στο διάστημα 16-31 Ιουλίου, εκεί όπου θα «χτιστεί» η ομάδα της σεζόν 2018-19, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη. Στην Ολλανδία, ο Παναθηναϊκός θα δώσει τέσσερα φιλικά, στην περιοχή Gilze.

Το πρώτο φιλικό έχει οριστεί κόντρα στην Αλκμάαρ, την Τετάρτη 18 Ιουλίου, ενώ τέσσερις ημέρες αργότερα έχει προγραμματιστεί το ματς με την Αντβέρπ (22/7). Στις 28 Ιουλίου, η ομάδα του Δώνη θα παίξει με την Ντεν Χάαγκ, ενώ στο άμεσο μέλλον θα γίνει γνωστός ο αντίπαλος του τριφυλλιού για το φιλικό στις 25/7, το τρίτο κατά σειρά ματς που θα δώσουν οι «πράσινοι επί ολλανδικού εδάφους.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.386 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.