ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κουρμπέλης: «Σκληραγωγηθήκαμε και πλέον κοιτάμε μπροστά»

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης, στην πρώτη προπόνηση της σεζόν για τον Παναθηναϊκό, επεσήμανε ότι αυτός και οι συμπαίκτες κοιτάνε μόνο το μέλλον.

Κουρμπέλης: «Σκληραγωγηθήκαμε και πλέον κοιτάμε μπροστά»

Αναλυτικά όσα είπε :

«Θα είναι μια δύσκολη χρονιά, γιατί η ομάδα δεν θα μπορεί να κάνει μεταγραφές, ξεκινάμε και με μείον βαθμούς. Έχουμε πολλά καινούρια πρόσωπα, με τους περισσότερους να είναι μικροί σε ηλικία. Θα χρειαστεί πολλή δουλειά, κυρίως από εμάς τους μεγαλύτερους και από τους πιο μικρούς για να είναι η ομάδα όπως πρέπει», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Περάσαμε δυσκολίες πέρυσι, έχουμε σκληραγωγηθεί και προχωράμε μπροστά. Μας λένε ότι θα είναι καλύτερα φέτος. Ελπίζουμε όντως να είναι έτσι γιατί έχουμε βάλει πλάτη τόσο καιρό όλοι οι παίκτες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.