ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η Σουηδία του Μπεργκ «έσπασε» το σερί του Τζέιμς! (pic)

Kαλά τα πήγε ο Αμερικανός που άγγιξε το... απόλυτο!

Η Σουηδία του Μπεργκ «έσπασε» το σερί του Τζέιμς! (pic)

Ο Μάικ Τζέιμς δεν δίστασε να κάνει τις προβλέψεις του σχετικά με τις οκτώ ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης για τα προημιτελικά του Μουντιάλ. Ο Αμερικανός γκάρντ έφτασε μια… ανάσα από το να πετύχει το απόλυτο, ωστόσο η παρέα του Μάρκους Μπεργκ και ο Φόρσμπεργκ τη… χάλασε στον 28χρονο.

Σε «τιτίβισμά» του πριν από την έναρξη της φάσης των «16» του Μουντιάλ, ο Τζέιμς είχε δώσει το χρίσμα της πρόκρισης στην Αγγλία, τη Ρωσία, το Βέλγιο, τη Βραζιλία, τη Γαλλία, την Ουρουγουάη την Κροατία και την Ελβετία. Η τελευταία όμως δεν κατάφερε να προκριθεί (ηττήθηκε με 1-0 από τους Σουηδούς), στερώντας από τον Τζέιμς το απόλυτο στις προβλέψεις του.

Πάντως, ο ίδιος δεν φάνηκε να απογοητεύεται από το γεγονός πως «έπεσε μέσα» σε 7 από τις 8 ομάδες…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.