ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

«Καμία ανησυχία, φυσιολογική η καθυστέρηση»

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, στην πρώτη προπόνηση της σεζόν στο Κορωπί, εμφανίστηκε καθησυχαστικός για τις εξελίξεις σε σχέση με την αλλαγή σκυτάλης στην πράσινη διοίκηση.

«Καμία ανησυχία, φυσιολογική η καθυστέρηση»

Στην πρώτη προπόνηση της σεζόν στο Κορωπί, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, μίλησε στους δημοσιογράφους και αναφέρθηκε τόσο στη νέα σεζόν όσο και στο ιδιοκτησιακά ζήτημα που απασχολεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου:

«Είναι η πιο δύσκολη σεζόν, μια σεζόν που έχει πολλά θέματα τα οποία πρέπει να λυθούν από τη μεριά του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός έχει επενδύσει σε δύο ανθρώπους που ξέρουν καλά την ομάδα, τον Γιώργο Δώνη και τον Νίκο Νταμπίζα. Έχουν βάλει ψηλά τον πήχη και καλά κάνουν. Εύχομαι καλή δύναμη σε όλους, θέλω τη συσπείρωση του κόσμου, ανεξάρτητα από το ποια διοίκηση θα υπάρξει στο μέλλον. Να στηρίξουν τα νέα παιδιά, να συμπαρασταθούν στους παλιούς και όλοι μαζί να φτιάξουμε έναν Παναθηναϊκό ανταγωνιστικό»

Όσο για τις εξελίξεις στα διοικητικά της ΠΑΕ, είπε: «Υπάρχει μια γενική συνέλευση την Παρασκευή για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και αλλαγή ΔΣ. Μετά θα δούμε τι θα κάνουμε. Όποιος είναι να έρθει, θα έρθει. Όποια διοίκηση κι αν είναι θα έχει τον ίδιο στόχο και τις ίδιες δυσκολίες. Θα προωθηθούν νέα παιδιά που έχουν μέλλον και όλοι αυτοί μαζί με τους παλιούς και το τεχνικό επιτελείο θα δουλέψουν για να περάσουμε τον πρώτο χρόνο. Ο κόσμος αγωνιά, όπως κι εμείς. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία τοποθέτηση από κανέναν πέρα από την Παναθηναϊκή Συμμαχία που θέλει να συμμετέχει στη συνάντηση της Παρασκευής. Δεν μας έχουν ενημερώσει, αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι. Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση, πιστεύω πως η καθυστέρηση που υπάρχει είναι φυσιολογική, δεν υπάρχει καμία ανησυχία, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει»

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.229 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.