ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΩΝΗΣ

«Με σκληρή δουλειά και πειθαρχία θα πετύχουμε»

Ο Γιώργος Δώνης, στην πρώτη του προπόνηση ως προπονητής του Παναθηναϊκού, εξέφρασε την χαρά του που επέστρεψε στο «τριφύλλι» αλλά δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η φετινή χρονιά θα είναι δύσκολη.

«Με σκληρή δουλειά και πειθαρχία θα πετύχουμε»

Οι πράσινοι πραγματοποιούν αυτή την ώρα την πρώτη τους προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν. Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, μίλησε για τη νέα σεζόν, τους στόχους αλλά και τις δυσκολίες που υπάρχουν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Δώνης :

Για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό: «Είμαι πολύ χαρούμενος, ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα μου. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τον Παναθηναϊκό, χαίρομαι που επιστρέφω και θα συνεργαστώ με αυτούς τους παίκτες. Ο σύλλογος αναγνωρίζει την προσπάθεια που έκαναν, έδωσαν τα πάντα για την ομάδα και εμείς θα προσπαθήσουμε με τη διοίκηση να επαναφέρουμε την κανονικότητα και τη σταθερότητα στην ομάδα. Άλλο να χαίρεσαι για κάποια πράγματα συναισθηματικά κι άλλο να είσαι ρεαλιστής. Ξέρω τις δυσκολίες της πρώτης χρονιάς, τους περιορισμούς και χρειάζεται να χτίσουμε την εμπιστοσύνη που χάθηκε την περασμένη περίοδο. Όταν υπάρχει σκληρή δουλειά και πειθαρχία μπορούμε να περιμένουμε αποτελέσματα».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους στόχους της ομάδας: «Είναι λάθος να πούμε οτιδήποτε αυτή τη στιγμή. Θα προσπαθήσω να αξιολογήσω καλύτερα όλα τα παιδιά, να δούμε ποιοι μπορούν να είναι στην ομάδα και μετά την προετοιμασία θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για τους στόχους μας».

Για τις περιπτώσεις των Λουντ και Κουλιμπαλί: «Όλοι κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσουμε τους παίκτες του ρόστερ. Ο Λουντ είναι ελεύθερος να πάει όπου θέλει, η περίπτωσή του θα εξαρτηθεί από το διοικητικό. Με τα τωρινά δεδομένα δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια καλή πρόταση να τον κρατήσουμε. Ο Κουλιμπαλί είναι στην προπόνηση, είναι καλό σημάδι αυτό. Οι περιορισμοί δημιουργούν κάποια δεδομένα και πρέπει να κινηθούμε πάνω σε αυτά».

Για τον πρώτο του στόχο ως προπονητής: «Δεν μπορούμε να δίνουμε υποσχέσεις που ίσως δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε. Θέλουμε να επαναφέρουμε μια καλή ατμόσφαιρα, θέλει πολλή δουλειά από όλους μας, από τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ και τους παίκτες. Σε αυτό είμαι πολύ αισιόδοξος και πιστεύω πως θα το καταφέρουμε».

Για τη μεταγραφή επιθετικού: «Δεν μπορεί να γίνει σύντομα μεταγραφή επιθετικού, γιατί πρέπει να ξέρουμε το μπάτζετ. Είναι άλλα τα δεδομένα αν έχουμε μπάτζετ για να πάρουμε έναν ποδοσφαιριστή μεγαλύτερης αξίας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...