ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Την Παρασκευή η συνάντηση Athens Alive -Τσίπρα

Φιξαρίστηκε το ραντεβού ανάμεσα στην πολιτεία και το κονσόρτιουμ υπό τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την αξιοποίηση του ΟΑΚΑ.

Την Παρασκευή η συνάντηση Athens Alive -Τσίπρα

Όπως ήταν γνωστό, εντός της εβδομάδας θα έφταναν στην Αθήνα οι  εκπρόσωποι των εταιριών που συγκαταλέγονται στους συμπαίκτες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Athens Alive. Ο σκοπός της άφιξης τους φυσικά θα είναι η κατ’ ιδιαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα.

Πριν από λίγο λοιπόν οριστικοποιήθηκε η μέρα συνάντησης, η οποία θα είναι η Παρασκευή.

Βασικό θέμα της συνάντησης θα είναι αυτό των συντελεστών δόμησης καθώς είναι καθοριστικό για την υλοποίηση του τεράστιου πρότζεκτ.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.566 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά μπορεί ακόμα να μην έχει ξεκαθαριστεί τι  ακριβώς θα γίνει με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά αυτή η συνάντηση ίσως κρίνει το αν ο Γιαννακοπουλος θα εμπλακεί στο μέλλον με τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.