ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρών ο Γιαννακόπουλος στο κρίσιμο ραντεβού με Τσίπρα

Αύριο (6/7) το καθοριστικό ραντεβού με την κυβέρνηση για το πρότζεκτ του Athens Alive.

Παρών ο Γιαννακόπουλος στο κρίσιμο ραντεβού με Τσίπρα

Την Παρασκευή, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους του κονσόρτσιουμ για το Athens Alive, οι οποίοι βρίσκονται ήδη στην Αθήνα.

Στη συνάντηση θα παραστεί και ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος θα δώσει κανονικά το «παρών» σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη συνάντηση για την πορεία του πρότζεκτ.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», οι συμπαίκτες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου πραγματοποιούν τις τελευταίες διαβουλεύσεις εν όψει του αυριανού ραντεβού, που θα περιλαμβάνει ιδιαιτέρως σημαντικά θέματα προς συζήτηση όπως η αλλαγή του συντελεστή δόμησης και εν γένει η πορεία του πλάνου.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.399 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.