ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Μόνο με ΑΛΗΘΕΙΕΣ μπορεί να επιστρέψει ο κόσμος!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο Panathinaikos24.gr για τα όσα συμβαίνουν στο ιδιοκτησιακό και οδηγούν τους φίλους του συλλόγου στο να δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι -όντως- μπορεί κάτι να αλλάξει στο τριφύλλι.

Μόνο με ΑΛΗΘΕΙΕΣ μπορεί να επιστρέψει ο κόσμος!

Μπήκαμε στον Ιούλιο και στον Παναθηναϊκό δεν έχει αλλάξει τίποτα, όσον αφορά το ιδιοκτησιακό. Είχαν πει ότι θα υπάρξει οριστική συμφωνία στις 30 Ιουνίου, αλλά αυτό δεν έγινε. Ο Πάιροζ ήρθε, μίλησε, έφυγε και τώρα λένε, όλοι ότι το deal έχει ακόμα δρόμο. Μπορεί και ένα μήνα να συνδιοικούν ο Πάιροζ με τον Αλαφούζο, μέχρι να υπάρχουν οριστικές εξελίξεις…

Ο περισσότερος κόσμος δεν πιστεύει τίποτα. Δεν πιστεύει ότι θα αλλάξει η διοίκηση, δεν πιστεύει ότι ο Ταϊλανδός, αν αναλάβει, θα κάνει και πάλι την ομάδα πρωταγωνίστρια. Άλλοι πιστεύουν ότι ο Πάιροζ είναι μπροστινός, ότι ο Αλαφούζος δεν θα φύγει ποτέ και γενικά η απογοήτευση και η οργή του κόσμου του Παναθηναϊκού χτυπάει κόκκινο αυτή την εποχή, όπως και η θερμοκρασία.

Όλα αυτά έχουν απόλυτη λογική. Αν όσοι διοικούν τον Παναθηναϊκό, έλεγαν όλα τα τελευταία χρόνια ΑΛΗΘΕΙΕΣ, η ομάδα δεν θα είχε αυτή την κατάντια, ο κόσμος θα πίστευε ότι κάτι καλό έρχεται και οι παίκτες στα αποδυτήρια θα πίστευαν, ότι κάτι αλλάζει.

Το 1-6 κάνει ακόμα πιο γλυκό το 1-3 και η απαξίωση, που έγινε αποθέωση!
Το 1-6 κάνει ακόμα πιο γλυκό το 1-3 και η απαξίωση, που έγινε αποθέωση! 1.964 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όταν, όμως, όλη την περασμένη χρονιά λες στους παίκτες, ότι θα πληρωθούν και δεν τηρείς ποτέ τις ημερομηνίες, φέρνοντάς τους στα όρια της προσφυγής, πως φέτος οι ίδιοι παίκτες να πιστέψουν πάλι εσένα, που τους λες ότι κάτι θα αλλάξει;

Έτσι συμβαίνει και με τον κόσμο. Όταν πέρσι τέτοια εποχή έβγαινε ο Αλαφούζος και έλεγε ότι «θα κρατήσουμε τον βασικό κορμό και θα πάρουμε τρεις-τέσσερις παίκτες για εναλλακτικές λύσεις» και στην πορεία φεύγει ο μισός βασικός κορμός με εξευτελιστικά ποσά, πώς να πιστέψει ο κόσμος, ότι κάτι θα αλλάξει φέτος; Όταν σαν διοίκηση παίρνεις το προηγούμενο καλοκαίρι παίκτες, για να αντικαταστήσουν αυτούς που έφυγαν και μετά από λίγο δηλώνεις ότι αποχωρείς και τελικά οι ποδοσφαιριστές φεύγουν απλήρωτοι από την ομάδα, πώς να πιστέψει ο κόσμος ότι κάτι αλλάζει;

Όταν ο πρόεδρος της ομάδας, Βασίλης Κωνσταντίνου, έχει φλομώσει στο ψέμα τους παίκτες όλη την περασμένη σεζόν και χθες εμφανίζεται να τους πει ότι θα υπάρχει σταθερή διοίκηση, πώς να πιστέψουν οι παίκτες και ο κόσμος, ότι κάτι αλλάζει;

Ο Γιώργος Δώνης και ο Νίκος Νταμπίζας έχουν έρθει για να κάνουν την μεγάλη τους προσπάθεια, ώστε να μπει μία κανονικότητα στην ομάδα, αλλά και με την ελπίδα, ότι θα αλλάξει η ιδιοκτησία και θα μπουν χρήματα στην ομάδα, που θα τους βοηθήσουν να χτίσουν έναν Παναθηναϊκό, όπως αξίζει να είναι. Χωρίς βοήθεια όμως, δεν πρόκειται να τα καταφέρουν. Ο Δώνης ήρθε με μεγάλη όρεξη για να δουλέψει στην ομάδα της καρδιάς του, αλλά χωρίς ενίσχυση στο ρόστερ δεν είναι μάγος να κάνει θαύματα. Και κυρίως χωρίς να υπάρχει μία οικονομική σταθερότητα απέναντι στους παίκτες.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει χάσει κάθε εμπιστοσύνη σε όποιον έχει σχέση με την σημερινή διοίκηση. Από τον Αλαφούζο μέχρι το τελευταίο μέλος του Δ.Σ. Όσο συνεχίζουν και παραμένουν στην ομάδα θα υπάρχει έντονη αμφισβήτηση από τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι δεν αντέχουν άλλο. Για να «αγκαλιάσουν» και πάλι την ομάδα οι φίλοι του Παναθηναϊκού θέλουν μόνο ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

Για αυτό και αν τελικά γίνει το deal του Πάιροζ, έστω και με καθυστέρηση, ο Ταϊλανδός είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ο να πει στον κόσμο ποιοι είναι μαζί του. Ποιους εκπροσωπεί. Αν δεν το κάνει αυτό από την πρώτη ημέρα θα ζήσει και αυτός ένα έντονο κλίμα αμφισβήτησης. Και θα γίνεται ακόμα χειρότερο, όσο συνεχίζει και διατηρεί στην διοίκηση άτομα που είναι καμένα στη μνήμη του κόσμου και εντάσσονται στους ανθρώπους, που έχουν την ευθύνη για την σημερινή κατάντια του συλλόγου.

*Ο Βασίλης Κωνσταντίνου έκανε το λάθος και πήγε χθες κάπου που είναι ανεπιθύμητος. Αν ξαναγίνει θα είναι δύσκολο για τους παίκτες να πιστέψουν, ότι μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα φέτος.

*Πάει και ο Λουντ. Η καθυστέρηση στην αλλαγή ιδιοκτησίας οδήγησε και αυτό το θέμα σε ναυάγιο. Και δεν είναι εύκολο να αντικατασταθεί με τον περιορισμό μεταγραφών που υπάρχει .

*Τέλος Αυγούστου, όταν θα ξέρουμε και ποιες θα είναι οι οριστικές διοικητικές εξελίξεις, θα μπορούμε να πούμε περισσότερα για το τι έρχεται….

*Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα ήθελε πολύ να ξυπνούσε αύριο το πρωί και να μάθαινε ότι την ΠΑΕ την πήρε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ένας «άρρωστος Παναθηναϊκός» και μια οικογένεια, που έχει δώσει την ζωή της και αμέτρητα χρήματα για την ομάδα, κάνοντας περήφανους τους οπαδούς της. Μετά το ραντεβού με τον Τσίπρα για το Athens Alive θα έχουμε μία εικόνα, για το αν η επιθυμία της πλειοψηφίας του κόσμου μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Προσωπική άποψη εκφράζω και λέω, ότι αργά, η γρήγορα θα γίνει!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...