ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τέλος ο Μολίνς για Παναθηναϊκό!

Παρελθόν αποτελεί πλέον για τον Παναθηναϊκό ο Γκιγιέρμο Μολίνς.

Τέλος ο Μολίνς για Παναθηναϊκό!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα την λήξη της συνεργασίας της με τον Σουηδό επιθετικό Γκιγιέρμο Μολίνς. Το συμβόλαιο του Μολίνς έληξε στις 30 Ιουνίου και στο πράσινο στρατόπεδο δεν είχαν σκοπό να το ανανεώσουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η σεζόν 2017-18 ήταν η τελευταία για τον Γκιγέρμο Μολίνς με τα χρώματα του Παναθηναϊκού. Ένας ποδοσφαιριστής που ήρθε στην ομάδα μας τον Φεβρουάριο του 2017 και ολοκλήρωσε την διαδρομή του δείχνοντας υψηλό ποδοσφαιρικό ήθος και αξιομνημόνευτο επαγγελματισμό. Την περσινή περίοδο είχε 25 συμμετοχές και 8 γκoλ. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.