ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ

«Δεν μιλάω άσχημα για Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο»

Ο Μάικ Τζέιμς δικαιολογήθηκε για τις προηγούμενες αναρτήσεις του, μέσω twitter, τονίζοντας ότι δεν είχε σκοπό να μιλήσει άσχημα για Παναθηναϊκό και Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

«Δεν μιλάω άσχημα για Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο»

Ο Μάικ Τζέιμς, ειδικά τις τελευταίες μέρες, δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο σε σχέση με την μπασκετική επικαιρότητα. Συγκεκριμένα, νωρίτερα σήμερα απάντησε σ’ ένα φίλο του Παναθηναϊκού και αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν σήμερα με τον Νίκο Παππά.

Παρά ταύτα πριν από λίγο έκανε νέο tweet, με το οποίο εξήγησε όσα είχε αναφέρει προηγουμένως ενώ έδειξε να κατανοεί το γεγονός ότι οι πράσινοι δεν του έκαναν πρόταση για να παραμείνει.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.128 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Νομίζω ότι πρέπει να πω κάτι. Σε καμία περίπτωση, δεν μιλάω άσχημα για τον Παναθηναϊκό ή τον DPG (Δημήτρη Γιαννακόπουλο). Απλώς απαντούσα ερωτήσεις. Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι δεν μου έκαναν πρόταση γιατί ξέρουν την αξία μου και απλά δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά και το δικό μου συμβόλαιο και του Νικ. Είχα εξαιρετική σχέση με την ομάδα και τους αγαπώ όλους»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.