ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δώνης: «Θα πήγαινα στη Ζάμαλεκ, αλλά έδωσα τον λόγο μου στον Παναθηναϊκό»

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε σε αραβική ιστοσελίδα για το ενδιαφέρον και την παρολίγον πρόσληψή του από τη Ζάμαλεκ, η οποία εν τέλει δεν προχώρησε και ο ίδιος κατέληξε στον Παναθηναϊκό.

Δώνης: «Θα πήγαινα στη Ζάμαλεκ, αλλά έδωσα τον λόγο μου στον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη:

«Γνωρίζω πολύ καλά την Ζάμαλεκ. Είναι μια μεγάλη και ισχυρή ομάδα. Την εκτιμώ πολύ γιατί κάθε φορά που είμαι σε ανεύρεση συλλόγου προσπαθούν να με πείσουν να συνεργαστώ μαζί τους.

Κάθε φορά όμως κάτι συμβαίνει. Ήταν να πάω στη Ζάμαλεκ, αλλά την τελευταία στιγμή ο αθλητικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι φίλος μου και πρώην παίκτης με έπεισε να αναλάβω τον Παναθηναϊκό.

Έδωσα τον λόγο μου στον Παναθηναϊκό και το να δίνω τον λόγο μου είναι κάτι ιερό για μένα. Ο λόγος μου είναι συμβόλαιο αν και ξανά βρέθηκα κοντά στη Ζάμαλεκ. Η διοίκηση της ομάδας σεβάστηκε την απόφαση μου και κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον»

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.082 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...