ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

«Σειρήνες» από Κίνα για Σίνγκλετον (pic)

Η περίπτωση του Αμερικανού φόργουορντ «παίζει» εκ νέου για το κινεζικό πρωτάθλημα. Τι αναφέρεται σε «τιτίβισμα» ξένου ρεπόρτερ.

«Σειρήνες» από Κίνα για Σίνγκλετον (pic)

Ο Κρις Σίνγκλετον έχει μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και εξετάζει τις διαθέσιμες επιλογές του για το μέλλον, έχοντας απορρίψει, σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν, αξιόλογες προτάσεις από την Ευρώπη (Φενέρμπαχτσε, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αναντολού Εφές, Μπαρτσελόνα και Αρμάνι Μιλάνο).

Σύμφωνα με «τιτίβισμα» ρεπόρτερ του Sportando, το όνομα του Σίνγκλετον έχει τεθεί εκ νέου επί τάπητος στην κινεζική αγορά και δεν αποκλείεται να υπάρξει σύντομα κάποια κρούση από την Ασία για τον Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σίνγκλετον έχει περάσει δύο φορές στο παρελθόν από το κινεζικό πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος με τους Τζιανσού Ντράγκονς (2014) και με την Ανχούι Γουενάι (2016) το καλοκαίρι που συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.