ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιατί ο Αλαφούζος βγήκε «μπροστά» για την ΑΜΚ των 20 εκατ. ευρώ

Οι λόγοι που οδήγησαν τον mr ΣΚΑΪ σε αυτήν την κίνηση, το ραντεβού με τον Παϊρότζ και η στάση του για την κατάληξη της ιστορίας με την Pan Asia.

Γιατί ο Αλαφούζος βγήκε «μπροστά» για την ΑΜΚ των 20 εκατ. ευρώ | panathinaikos24.gr

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Γιάννης Αλαφούζος διαβεβαίωσε ότι θα προχωρήσει ο ίδιος προς την κάλυψη της ΑΜΚ των 20 εκατ. ευρώ, η οποία θα τεθεί προς έγκριση στη σημερινή Γ.Σ.

Τι διαιτητή στέλνει η UEFA αύριο στη Λεωφόρο;
Τι διαιτητή στέλνει η UEFA αύριο στη Λεωφόρο; 4.308 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έπειτα από αρκετό καιρό, ο mr ΣΚΑΪ εμφανίστηκε στη δημοσιότητα, γνωστοποιώντας τις προθέσεις του, σε μια κίνηση η οποία προκάλεσε έκπληξη, ιδίως λόγω του χρονικού σημείου που επιλέχθηκε ώστε να μπουν χρήματα στα ταμεία. Τα ερωτήματα αρκετών κινήθηκαν στην εξής βάση: «Γιατί τώρα και όχι κατά τη διάρκεια της σεζόν, όπου υπήρξαν αρκετά προβλήματα;».

Ουσιαστικά, η κίνηση του Γιάννη Αλαφούζου «κλείδωσε» μέσω του ραντεβού που είχε με τον Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ, το βράδυ της Τετάρτης. Εκεί, ο Έλληνας επιχειρηματίας άκουσε από τον Ταϊλανδό τις προθέσεις του, με τον Παϊρότζ να ζητά παραπάνω χρόνο, ώστε να βεβαιωθεί για την επένδυσή του και να πραγματοποιήσει ορισμένες επαφές-κλειδί με την κυβέρνηση. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να μπουν λεφτά από μέρους του, εάν δεν ολοκληρωθεί το deal.

Η στάση του Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ και η παράταση η οποία ζητήθηκε, ανάγκασε τον Γιάννη Αλαφούζο ώστε να βγει «μπροστά» και να σηκώσει εξ ολοκλήρου το βάρος της επικείμενης ΑΜΚ, βλέποντας ότι η υπόθεση της Pan Asia έχει ξεφύγει από τα αρχικά χρονοδιαγράμματα, ο χρόνος πιέζει και ο κόσμος αντιμετωπίζει το εν λόγω θέμα με αρκετή καχυποψία.

Παράλληλα, ο mr ΣΚΑΪ φέρεται να είναι αρκετά αισιόδοξος για την έκβαση της υπόθεσης με την Pan Asia, προχωρώντας στην κάλυψη της ΑΜΚ ώστε να τρέξουν οι διαδικασίες, να καλυφθούν ορισμένες «τρύπες» και ν’ ανοίξει ο δρόμος για την αλλαγή σελίδας στα διοικητικά. Η αισιοδοξία του Γιάννη Αλαφούζου για το deal, που φάνηκε και μέσω της γραπτής δήλωσής του, ουσιαστικά τον οδήγησε στο να βάλει -για τελευταία φορά- χρήματα στο τριφύλλι και να απεμπλακεί από τις υποχρεώσεις του.

Εξάλλου, στη δήλωση αποχώρησης που έκανε τον περασμένο Σεπτέμβρη, είχε δεσμευτεί για το εν λόγω ποσό, δίχως να υπολογίσει πως οι εξελίξεις θα τον οδηγήσουν στο να βάλει τα χρήματα πιο γρήγορα απ’ ότι είχε υπολογίσει στην αρχή. Πλέον, αυτό που μένει να φανεί είναι το πως θα καταλήξει η υπόθεση με την Pan Asia και τι θα συμβεί σε περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε έτσι όπως -πιθανότατα- τα έχει στο μυαλό του ο Γιάννης Αλαφούζος…

Πολύ κοντά στη νέα του ομάδα ο Βιτάλ
Πολύ κοντά στη νέα του ομάδα ο Βιτάλ 3.935 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάνε subscribe στo Youtube κανάλι του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close