ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Κράξιμο» Άγγλων για Μπεργκ: «Ο πιο βρώμικος παίκτης του Μουντιάλ» (pic)

Οι Άγγλοι πήραν... τ' όπλο τους και «στοχεύουν» τον Μάρκους Μπεργκ.

«Κράξιμο» Άγγλων για Μπεργκ: «Ο πιο βρώμικος παίκτης του Μουντιάλ» (pic)

Έπειτα από την αγχωτική πρόκριση στα πέναλτι επί της Κολομβίας, η Αγγλία ετοιμάζεται για το κρίσιμο ματς με τους Σουηδούς, το οποίο θα κρίνει το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια της ημιτελικής φάσης του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο αγγλικός Τύπος άφησε στην άκρη τους πανηγυρισμούς για την πρόκριση στους «8» και στόχευσε τον Μάρκους Μπεργκ. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως οι Times φιλοξενούν ανάλυση του παλαίμαχου Ιρλανδού φορ, Τόνι Κασκαρίνο, ο οποίος δεν διστάζει να αναφερθεί στον Μπεργκ ως τον πιο βρώμικο παίκτη του Μουντιάλ!

«Η Αγγλία αντιμετωπίζει τον πιο βρώμικο παίκτη που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη διοργάνωση – Να πως θα τον αναχαιτίσει», αναφέρει ο τίτλος, με την επεξήγηση να συμπληρώνει τα εξής: «Ο Μάρκους Μπεργκ έχει υποπέσει στα περισσότερα φάουλ από κάθε άλλον συμμετέχοντα στο Μουντιάλ της Ρωσίας, αλλά μην περιμένετε να αποβληθεί»…

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.292 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.