ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βάζει 20 εκατ. ευρώ ο Αλαφούζος μέχρι την 31η Ιουλίου

Ολοκληρώθηκε η Γ.Σ της «πράσινης» ΠΑΕ. Τι αποφασίστηκε.

Βάζει 20 εκατ. ευρώ ο Αλαφούζος μέχρι την 31η Ιουλίου

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τη Γενική Συνέλευση:

Ολοκληρώθηκε η Γ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία αποφάσισε:

α) την διεξαγωγή ΑΜΚ μέχρι του ποσού των 20.000.000 ευρώ με δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων μέχρι την 31/7/2018 & με ημερομηνία καταβολής του μετοχικού κεφαλαίου μέχρι την 23/8/2018. Ο Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε την δέσμευσή του να καλύψει και την νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, με το ποσόν των 20εκατ. ευρώ στην κατεύθυνση ολοκλήρωσης της συμφωνίας όπως αναλυτικά ανέφερε και σε χθεσινή δήλωση του.

β) Δεδομένου ότι η συμφωνία μεταβίβασης των μετοχών προς τον κ. Πιεγκμπονγκσάντ δεν έχει ολοκληρωθεί η Γ.Σ. αποφάσισε ότι δεν συντρέχει στο παρόν χρονικό σημείο λόγος αντικατάστασης του Δ.Σ. η οποία θα γίνει από τον επενδυτή αφού αποκτήσει την κυριότητα των μετοχών.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 98.155 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

(γ) Εγκρίθηκαν οι συμβάσεις της ΠΑΕ από 1-7-2017 έως 30-6-2018 με μειοψηφία της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ 2012 και του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ Π.Α.Ο., οι οποίοι καταψήφισαν όλες τις συμβάσεις και ιδιαίτερα τις συμβάσεις με τον Ερασιτέχνη.

Η Γ.Σ. θα επικυρώσει και επίσημα την απόφασή της περί ΑΜΚ την Τρίτη 10/7/2018 αφού ολοκληρωθούν και τυπικά οι γραφειοκρατικές διαδικασίες της προηγούμενης αύξησης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...