ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μεταγραφικό… κρεσέντο για τον Παναθηναϊκό!

Συνεχίζεται η ισχυροποίηση του «τριφυλλιού», που ανακοίνωσε... τετραπλό μεταγραφικό χτύπημα.

Μεταγραφικό... κρεσέντο για τον Παναθηναϊκό!

Συνεχίζεται η προσπάθεια ισχυροποίησης του τμήματος μπάσκετ γυναικών, με το τριφύλλι να ανακοινώνει τέσσερις προσθήκες. Πρόκειται για τις Άννα Ευαγγελάτου, Σοφία Σιγάλα, Χαρά Βασιλάκη και Βίκυ Κασδαγλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τις αθλήτριες Άννα Ευαγγελάτου, Σοφία Σιγάλα, Χαρά Βασιλάκη και Βίκυ Κασδαγλή οι οποίες θα ενισχύσουν την ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Συλλόγου για τη σεζόν 2018-2019.

Οι Ευαγγελάτου, Σιγάλα και Βασιλάκη υπέγραψαν συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του Παναθηναϊκού Α.Ο., ενώ η Βίκυ Κασδαγλή υπέγραψε το συμβολαιό της στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Νεανίδων με την οποία βρίσκεται σε προετοιμασία εδώ και και λίγες μέρες.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 46.177 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Άννα Ευαγγελάτου, γεννημένη στις 16/10/1999 με ύψος 1.73μ., αγωνίζεται στη θέση «3» και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί  στην ΑΕΚ Περιστερίου, τον Άρη Πετρούπολης, ενω την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Γ.Σ. Ηλιούπολης.

Η Σοφία Σιγάλα είναι γεννημένη στις 17/4/1997, έχει ύψος 1.80μ., αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2» και έχει ξεκινήσει το μπάσκετ από τον Μελά ο Άγιος Ελευθέριος και στη συνέχεια αγωνιστηκε στις ομάδες Πήγασος Κρεμαστής Ρόδου, Ελευθερία Μοσχάτου και Κρόνο Αγ. Δημητρίου.

Το Τριφύλλι θα ξαναφορέσει την ερχόμενη σεζόν και η γεννημένη στις 4/4/1998 γκαρντ Χαρά Βασιλάκη (1.72μ.), που ήταν μέλος της Ακαδημίας Μπάσκετ του Παναθηναϊκού Α.Ο. και είχε συμμετάσχει στους τελικούς της ΕΣΚΑ ως Κορασίδα με τον ΠΑΟ. Εν συνεχεία αγωνίστηκε στον Αθηναϊκό όπου στέφθηκε πρωταθλήτρια ΕΣΚΑ ως Νεανίδα και έπειτα στον Πανιώνιο, τον Α.Ο. Ζωγράφου και τον Α.Ο. Βάρης.

Τέλος, γεννημένη στις 26/1/2000, με ύψος 1,78 και αγωνιζόμενη στις θέσεις «1» και «2», η αθλητρια που αναδείχθηκε από τις Ακαδημίες Καλαθοσφαίρισης του Παναθηναϊκού Α.Ο. και αρχηγός της ομάδας Νεανίδων, πρωταθλήτρια Ελλάδος Κορασίδων και Νεανίδων με τον Παναθηναϊκό, Βίκυ Κασδαγλή, υπέγραψε το πρώτο της επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Σύλλογο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...