ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανατροπή σκηνικού με Παππά

Ο Νίκος Παππάς ρίχνει γέφυρες και φαίνεται πως υπάρχει ανατροπή στο θέμα παραμονής του στον Παναθηναϊκό.

Ανατροπή σκηνικού με Παππά

Οπως γράφει η  Live Sport, ο 28χρονος γκαρντ είχε χθες επικοινωνία με την πλευρά του Παναθηναϊκού σε καλό κλίμα και  υπάρχει αισιοδοξία πως θα βρεθεί η χρυσή τομή και θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του παίκτη.

Ο Παππάς είχε απορρίψει πρόταση για 4ετές συμβόλαιο σπαστό και στη συνέχεια για διετές κλειστό με συνολικές απολαβές 1,3 εκατ. ευρώ.  Ολα έδειχναν ότι ο Ελληνας άσος θα αποτελούσε παρελθόν, αλλά μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, υπάρχει μια μεταστροφή στο κλίμα.

Αν ο Παππάς υπογράψει δεν θα προχωρήσουν άλλες υποθέσεις όπως αυτή του Κόπονεν ή του Λαρεντζάκη. Σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις επί του θέματος.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.205 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...