ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χρήστος Δώνης: «Είχαμε την ελπίδα να συνεργαστούμε, πατέρας μόνο στο σπίτι»

Ο Χρήστος Δώνης τόνισε ότι δεν πρόκειται να ευνοηθεί αγωνιστικά επειδή είναι ο πατέρας του προπονητής.

Χρήστος Δώνης: «Είχαμε την ελπίδα να συνεργαστούμε, πατέρας μόνο στο σπίτι»

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα «Τα Νέα»:

Την συνεργασία με τον πατέρα του: «Κάποτε το λέγαμε για πλάκα, αλλά να που έγινε πραγματικότητα. Ίσως όταν τα λέγαμε να το θεωρούσαμε αστείο και να γελούσαμε, αλλά μέσα μας πάντοτε είχαμε την ελπίδα να συνεργαστούμε. Και μάλιστα λέγαμε να συναντηθούμε και οι τρεις, όμως λείπει ο Τάσος.

Είχε γίνει πιο έντονο από την στιγμή που εγώ ήμουν στον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια και πάντα το όνομα του πατέρα μου έπαιζε για τον Παναθηναϊκό».

Το αν ο Γιώργος Δώνης νιώθει άγχος ή πίεση: «Τίποτα από αυτά. Είναι χαρούμενος, το ξέρω καλά αφού κάθε πατέρας θέλει να συνεργαστεί με τον γιο του και δεν είναι μόνο στο ποδόσφαιρο αυτό. Τον ξέρω ως άνθρωπο, τον ξέρω ως προπονητή. Δεν θα ευνοήσει εμένα. Αν είμαι κακός στο γήπεδο, θα με βγάλει. Δεν πρόκειται να αδικήσει άλλα παιδιά για μένα, σε καμία περίπτωση. Δεν θα λειτουργούσε ποτέ έτσι. Στο σπίτι θα είναι πατέρας μου, στο γήπεδο θα είναι ο προπονητής μου».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.916 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το χάντικαπ των μείον έξι βαθμών: «Είναι μία καινούρια χρονιά και σίγουρα αυτό το μείον έξι με το οποίο θα ξεκινήσουμε μας δημιουργεί ένα έξτρα βάρος. Όμως αν κάνεις δύο νικές ξεμπερδεύεις με αυτό και κοιτάζεις κάθε ματς ξεχωριστά. Παναθηναϊκός είμαστε. Δεν γίνεται να μην μπορούμε να κάνουμε δύο νίκες στα πρώτα ματς. Μετά όλα θα πάνε καλά. Θα δουλέψουμε στην προετοιμασία πολύ και θα ξεκινήσουμε έτοιμοι. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε και νομίζω πως όλα θα πάνε καλά».

Για την θέση που θα αγωνιστεί: «Εντάξει, νομίζω πως η ομάδα θα αποκτήσει επιθετικό. Θα είμαι στην θέση μου αυτή την φορά».

Για τις εντυπώσεις του από το Παγκόσμιο Κύπελλο: «Δεν έχω ξεχωρίσει κάποια ομάδα. Τους μεγάλους τους περίμενα καλύτερους είναι αλήθεια. Αυτοί που μ’ αρέσουν είναι οι Σουηδοί. Παίζουμε πολύ οργανωμένα, μαρκάρουν όλοι οι παίκτες. Σε αντίθεση με τις μεγάλες ομάδες. Η Βραζιλία για παράδειγμα δεν τρέχει από την μέση και μπροστά όταν ο αντίπαλος έχει την μπάλα. Περιμένουν πότε θα την κάνουν δική τους. Όμως έχουν πολλή ποιότητα όπως και η Γαλλία αν βρει χώρους.

Είναι εξαιρετική ομάδα η Κροατία. Πολύ καλή σε όλες τις γραμμές. Νομίζω θα τη δούμε στα ημιτελικά, όπως και τους Άγγλους, που βγάζουν μια εμπειρία. Είναι πολύ σημαντικό που οι Άγγλοι προκρίθηκαν με αυτόν τον τρόπο απέναντι στην Κολομβία. Δεν είναι εύκολο να μένεις όρθιος όταν δέχεσαι γκολ στο τελευταίο λεπτό και μετά πας στην παράταση. Όμως έδειξαν εμπειρία».

Για την παρουσία του Μπεργκ στην Σουηδία: «Έφτασαν τόσο μακριά έπειτα από 24 χρόνια και είναι βασικός. Τι άλλο να πούμε. Είναι μεγάλη τιμή για εκείνον. Και του αξίζει. Είναι εκπληκτικός επιθετικός, έχει τελειώματα σπάνια μέσα στην περιοχή. Του αξίζουν όλα όσα πετυχαίνει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...