ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πόρισμα Αρχών: «Ο Χάνεϊκατ φαίνεται πως αυτοκτόνησε»!

Οι Αστυνομικές Αρχές του Λος Άντζελες, με επίσημη ενημέρωση τους ανέφεραν ότι ο Χάνεϊκατ φαίνεται να αυτοκτόνησε!

Πόρισμα Αρχών: «Ο Χάνεϊκατ φαίνεται πως αυτοκτόνησε»!

Από το πρωί η τραγική είδηση του θανάτου του Τάιλερ Χάνεϊκατ είναι πρώτο θέμα συζήτησης. Ο Χάνεϊκατ, που φέτος αγωνίστηκε στην Χίμκι,  βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Καλιφόρνια έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς.

Πάρα πολλοί αθλητές ανά τον κόσμο έσπευσαν να σχολιάσουν την τρομερή αυτή είδηση, μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media, εκφράζοντας την θλίψη τους για σοκαριστικό αυτό συμβάν.

Την ίδια στιγμή, η επίσημη ενημέρωση των Αστυνομικών Αρχών του Λος Άντζελες έρχονται να ανατρέψουν όλα τα δεδομένα, μιας και αναφέρει ότι Χάνεϊκατ αυτοκτόνησε!

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.948 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ενημέρωση των Αρχών:

«Σε ό,τι αφορά την εμπλοκή αστυνομικών σε πυροβολισμούς χθες το βράδυ, φαίνεται ότι ο ύποπτος δεν πυροβολήθηκε από το όπλο κάποιου αστυνομικού. Ο ύποπτος έχει τραυματισμούς που δείχνουν πληγή από αυτο-πυροβολισμό».

https://twitter.com/LAPDHQ/status/1015636082224816129

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.