ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπεργκ και Χίλιεμαρκ φέρνουν 238.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό

Tόσα είναι τα χρήματα που θα πάει ο Παναθηναϊκός από τη συμμετοχή των δυο Σουηδών στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Μπεργκ και Χίλιεμαρκ φέρνουν 238.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό

Η Σουηδία τα πήγε πολύ καλά στο Μουντιάλ, αλλά η πορεία της σταμάτησε χθες στα προημιτελικά μετά τον αποκλεισμό από την Αγγλία. Ο Παναθηναϊκός θα έχει οικονομικό όφελος απ’ όλο αυτό.

Οι «πράσινοι» θα βάλουν στα ταμεία τους 238.000 ευρώ από τη FIFA, την οποία δίνει χρήματα στις ομάδες των παικτώνπου συμμετέχουν στο Μουντιάλ. Οι Μπεργκ και Χίλιεμαρκ αγωνίστηκαν στον Παναθηναϊκό μέσα στη διετία, συνεπώς το τριφύλλι δικαιούται αυτά τα χρήματα.

Η παγκόσμια ομοσπονδία δίνει 7.000 ευρώ στην ομάδα του ποδοσφαιριστή για κάθε μία ημέρα που εκείνος βρίσκεται με την εθνική του ομάδα στο τουρνουά, ενώ από 3.500 ευρώ παίρνουν οι ομάδες που είχαν τον παίκτη μέσα στη διετία.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 126.268 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.