ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: “Εύχομαι να γίνει η αλλαγή και ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει”

Μόνο τα καλύτερα έχει να πει για τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος εύχεται το τριφύλλι να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Αναστασίου:

«Αν λάβουμε υπ΄ όψιν τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούσαν και σε συνδυασμό με τη στρεβλή διαχείριση των οικονομικών, θεωρώ πως ναι, έφυγα επιτυχημένος», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός στην εφημερίδα SportDay.

 Στη συνέχεια ο Αναστασίου πρόσθεσε: «Εξαρχής, είχα πει στον πρόεδρο -και αυτό προσπάθησα- να μείνουμε ανταγωνιστικοί, να βγάλουμε νέους παίκτες και παράλληλα να μειωθούν τα χρέη. Αυτοί ήταν οι τρεις στόχοι. Στα δυόμισι χρόνια η ομάδα ήταν δεύτερη. Τη δεύτερη χρονιά, όταν κερδίσαμε τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο και πήγαμε στους τρεις πόντους, φάνηκε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Όταν όμως ήρθε η τιμωρία, μας κόπηκε κάθε ελπίδα να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Η ομάδα ωρίμαζε, μεγάλωνε και ήθελε υπομονή. Χάθηκε η υπομονή, χάθηκε η σύνεση.

Την τρίτη χρονιά ήρθε ο αποκλεισμός από τη Γκαμπάλα και όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την κατάσταση. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο κλαμπ, αλλά οικονομικά δεν μπορούσε να ήταν ανταγωνιστικός με αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες και να διαχειριστεί την κρίση που περνούσε. Και ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τη σουηδική Έστερσουντ, αλλά είχε την οικονομική δυνατότητα να το διαχειριστεί και να το προσπεράσει. Εύχομαι να γίνει η αλλαγή που φαίνεται και ο Παναθηναϊκός να επανέλθει εκεί που του αξίζει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...