ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικά, ποιος δουλεύει ποιον στον Παναθηναϊκό;

Ολον αυτόν τον καιρό ο Βίκτωρας Ρέστης διέψευδε ότι βρίσκεται στο deal με τον Παϊρότζ. Η πραγματικότητα, όμως, είναι διαφορετική.

Το ψέμα, άλλωστε, έχει κοντά ποδάρια. Κάποια στιγμή η πραγματικότητα αποκαλύπτεται. Σε σημερινή συνέντευξη, λοιπόν, του πρώην προπονητή βόλεϊ, Τζιανπάολο Μοντάλι, που μπορείτε να διαβάσετε εδώ, αποκαλύπτεται ότι όντως ο Ρέστης βρίσκεται πίσω απ’ όλη την ιστορία. Ο Ιταλός, μεταξύ άλλων, τονίζει: «Δε θα βάλει ο Ρέστης τη φήμη και τα χρήματά του για να αποτύχει στον Παναθηναϊκό».

Εμείς αναρωτιόμαστε, απλώς, το εξής: Γιατί ο κ. Ρέστης δε θέλει να επιβεβαιώσει ότι ανακατεύεται με τον Παναθηναϊκό και είναι δίπλα στον Παϊρότζ; Ποιος ο λόγος να κρύβεται τη στιγμή που μέχρι και… οι πέτρες γνωρίζουν ότι ασχολείται με την αγορά του τριφυλλιού; Τι το ύποπτο υπάρχει στην όλη ιστορία και γιατί δε λέγεται ΕΠΙΣΗΜΩΣ η αλήθεια;

Θα το τονίσουμε ξανά: Οι στιγμές είναι κρίσιμες και ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται, λοιπόν, είναι το ψέμα. Ας λάμψει η αλήθεια και ας γίνουν όλα γνωστά για το μέλλον της ΠΑΕ, προτού να είναι αργά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version