ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αντετοκούνμπο: “Στην Ελλάδα δε με πιστεύουν, αλλα θα δούν”

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλάει για το κεφάλαιο Εθνική ομάδα και για τη δυσπιστία στην Ελλάδα.

Αντετοκούνμπο:

Αρχικά, τόνισε στη Marca για την πιθανότητα να παίξει στην Εθνική στα παράθυρα: “Μίλησα με τον προπονητή μου και θα  ήθελα πολύ να παίξω. Όχι τώρα, επειδή η ομάδα πηγαίνει εξαιρετικά, κερδίζουν. Αλλά αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρχουν τραυματισμοί, θα είμαι έτοιμος για το Παγκόσμιο. Οι άνθρωποι στην Ελλάδα πιστεύουν πως δεν θα παίξω ποτέ στην Εθνική, αλλά ξέρω τι θα συμβεί και ελπίζω αυτό να γίνει σύντομα».

Στη συνέχεια, ο σταρ των Μπακς είπε: «Είναι ένας στόχος που με οδηγεί στο να δουλεύω ακόμα πιο σκληρά καθημερινά. Μπορείς να κερδίσεις αυτό το βραβείο μόνο αν κάνεις καλύτερη την ομάδα σου. Παράδειγμα αποτελεί ο Λεμπρόν, που έκανε καλύτερους τους συμπαίκτες του, αν και δεν ήταν στην καλύτερη ομάδα. Το ίδιο ισχύει και με τον Χάρντεν. Πρέπει να κερδίσεις παιχνίδια και να κάνεις καλύτερους τους συμπαίκτες του, αν θέλεις να κερδίσεις το βραβείο του MVP. Από εκεί και πέρα, πιστεύω πολύ στην ομάδα μου, μπορούμε να φτάσουμε μακριά».

Σε ότι αφορά την μετακίνηση του Λεμπρόν Τζέιμς στους Λέικερς αλλά και την πιθανότητα να αφήσει τους Μπακς, ο Αντετοκούνμπο ήταν ξεκάθαρος: «Με σόκαρε η μεταγραφή του Λεμπρόν. Ήταν όμως απόφασή του και του εύχομαι τα καλύτερα. Δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο εγώ, δεν θα πάω στη Δύση. Το χρωστάω στην πόλη του Μιλγουόκι, θέλω να φτάσουμε μαζί ψηλά. Θέλω να κερδίσω με το Μιλγουόκι και να γίνουμε οι καλύτεροι στο ΝΒΑ».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.729 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, ο Γιάννης μίλησε και για τον Λούκα Ντόντσιτς: «Είναι ο πιο συναρπαστικός παίκτης που έχει βγει στο μπάσκετ τα τελευταία χρόνια. Είμαι σίγουρος πως θα αφήσει το στίγμα του στο ΝΒΑ, πέρσι κέρδισε τα πάντα. Είναι έτοιμος και πολύ ώριμος για την ηλικία του. Έχει πολύ ταλέντο και περιμένω ότι θα είναι από νωρίς καλός».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.