ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παναθηναϊκόν Στέκι

Απίθανο: Φανάρια με σήμα το τριφύλλι στην Καρδίτσα! (pics)

Το έκαναν κι αυτό οι φίλοι του Παναθηναϊκού.

Απίθανο: Φανάρια με σήμα το τριφύλλι στην Καρδίτσα! (pics)

Αντιγράφουμε από το τοπικό σάιτ alitheianews.gr:

Φανάρια με σήματα του Παναθηναϊκού

Κάποιοι φίλοι του με το σήμα του ΠΑΟ. στην πόλη της Καρδίτσας είναι μάλλον πολλοί ένθερμοι, τόσο που κόλλησαν πάνω σε δεκάδες φωτεινούς σηματοδότες, πάνω στο πράσινο φανάρι, αυτοκόλλητα με το σήμα του ΠΑΟ.

Αυτό φυσικά, εμποδίζει στους οδηγούς να δουν πότε ανάβει το πράσινο φανάρι για να διασχίσουν το δρόμο και μπορεί να προκληθεί ατύχημα.

Μάλιστα στο φανάρι επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου, γωνία με Ιεζεκιήλ, έβαψαν με σπρέι το πράσινο φανάρι και πλέον οι οδηγοί αντί για ένα πράσινο χρώμα, βλέπουν να σχηματίζεται το παναθηναϊκό τριφύλλι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ