Με πρόστιμο ύψους 100 ευρώ τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο εκτός έδρας ματς με τη Νίκη στο Αιγίνιο για τα πλέι άουτ της Volley League.

Αναλυτικά η απόφαση της ΕΣΑΠ:

Έχοντας υπ’ όψη τις διατάξεις των άρθρων 1, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 21, 22, 25, 28, 37 και 38 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Ε.Σ.Α.Π.

Λαμβάνοντας υπ’ όψη τους ισχυρισμούς του εγκαλούμενου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.», όπως αναπτύχθηκαν αναλυτικά από τον πληρεξούσιο δικηγόρο. Και

Από την εκτίμηση των εγγράφων της σχηματισθείσας δικογραφίας (φύλλο αγώνα, το έντυπο καταγραφής Κομισάριου αγώνα, το από 26.6.2018 απολογητικό υπόμνημα και τα συνημμένα σε αυτό σχετικά).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ

στο ως άνω σωματείο χρηματικό πρόστιμο ποσού εκατό (100,00) ευρώ λόγω αφής καπνογόνου (άρθρα 17§2Α περ. β’ και 28 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΣΑΠ), λαμβάνοντας κυρίως υπ’ όψη, ότι δεν χρειάστηκε να γίνουν συστάσεις, να διακοπεί ο αγώνας ή να εκκενωθεί το γήπεδο (βλ. φύλλο αγώνα αναφορικά με άμεση κατάσβεση), καθώς και την εν γένει συμπεριφορά των (κατά τον χρόνο διενέργειας του αγώνα) παραγόντων του εγκαλούμενου ΤΑΑ για την πρόληψη και αποφυγή παρόμοιων φαινομένων (άρθρο 18 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΣΑΠ). Σημειώνεται, ότι το εγκαλούμενο σωματείο δεν έχει υποπέσει στο ίδιο ως άνω παράπτωμα κατά τη διάρκεια της αυτής αγωνιστικής περιόδου.

Η Πρόεδρος του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου ΕΣΑΠ

➡️ Γράψε το σχόλιο σου