ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα δεδομένα για Ρεγκάκο – Σιφναίο

Στον Παναθηναϊκό προχωρούν με την υπόθεση Καμπετσή, εξετάζοντας παράλληλα άλλες δύο επιλογές νεαρών Ελλήνων επιθετικών.

Τα δεδομένα για Ρεγκάκο - Σιφναίο

Στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στη θέση του φορ, καθώς υπάρχει… λειψανδρία, η οποία θα καλυφθεί με την απόκτηση ενός ξένου φορ, που θα πλαισιωθεί από νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Για τον λόγο αυτόν προχωρά η υπόθεση με τον νεαρό επιθετικό της Ντόρτμουντ, Αργύρη Καμπετσή, με τον 19χρονο ποδοσφαιριστή να μην είναι ο μόνος που απασχολεί το τριφύλλι για την κορυφή της επίθεσης. Όπως έχει γίνει γνωστό, οι «πράσινοι» εξετάζουν παράλληλα τις περιπτώσεις των Στέφανου Ρεγκάκου και Μαρκ Σιφναίου.

Εφ’ όσον ξεκαθαρίσει η υπόθεση Καμπετσή (θετικές οι ενδείξεις) οι «πράσινοι» αναμένεται να εξετάσουν μια εκ τών δύο περιπτώσεων, με τον Ρεγκάκο να έχει το προβάδισμα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να προταθεί στον έναν εκ των δύο, ή και στους δύο, η άφιξη στο Κορωπί για δοκιμές, ώστε ο Γιώργος Δώνης να αποκτήσει καλύτερη εικόνα και να αποφασίσει αναλόγως…

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.467 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.