ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Περιμένει τον Παναθηναϊκό η Άντβερπ! (pic)

Ο βελγικός σύλλογος ανακοίνωσε με τιμές το πιο σημαντικό φιλικό της προετοιμασίας του, απέναντι στο τριφύλλι.

Περιμένει τον Παναθηναϊκό η Άντβερπ! (pic)

Στις 22 Ιουλίου, οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την Άντβερπ, με τον σύλλογο από το Βέλγιο να ανακοινώνει… μετά τιμής την διεξαγωγή της φιλικής αναμέτρησης με το τριφύλλι του Γιώργου Δώνη.

Μάλιστα, οι Βέλγοι ανακοίνωσαν ότι το φιλικό με τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί στο πλαίσιο «ημέρας φιλάθλου», καλώντας τους οπαδούς τους να προσέλθουν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα διανύσει μια απόσταση 60 χλμ για να μεταβεί από το Τίλμπουργκ της Ολλανδίας στo «Bosuil Stadium» της Αμβέρσας, ώστε να αντιμετωπίσει τους γηπεδούχους.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.938 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

A post shared by Royal Antwerp F.C. (@royal_antwerp_fc)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...