ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι θα παραμείνει «πράσινος» ο Κουλιμπαλί

Οι εγγυήσεις που αναμένεται να ζητήσει ο 29χρονος αμυντικός στο ραντεβού με τον Νίκο Νταμπίζα.

Έτσι θα παραμείνει «πράσινος» ο Κουλιμπαλί

Το πρώτο βήμα για την παραμονή του Ουσμάν Κουλιμπαλί στον Παναθηναϊκό έγινε με τη συμμετοχή του στην προετοιμασία της ομάδας, ωστόσο η υπόθεση παραμένει «ανοιχτή». Ο 29χρονος αμυντικός από το Μάλι εμφανίζεται θετικός στο να συνεχίσει στο τριφύλλι, ωστόσο για να οριστικοποιηθεί το θέμα θα πρέπει ο ίδιος να λάβει ορισμένες εγγυήσεις.

Ο Κουλιμπαλί θα έχει συνάντηση με τον Νταμπίζα, εκεί όπου θα τεθούν επί τάπητος τα ζητήματα των πληρωμών, με τον ποδοσφαιριστή να μην θέλει σε καμία περίπτωση να περάσει εκ νέου τα… περσινά. Παράλληλα, υπάρχει ενδεχόμενο να ζητήσει αύξηση αποδοχών, καθώς βρίσκεται στη λίστα των… χαμηλόμισθων, με συμβόλαιο 180.000 ευρώ ετησίως.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...